logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
  • No products in the cart.

Follow Me On Instagram

 

Menü

BAŞLANGIÇ

BRUSCHETTA

Mozarella, domates ve baget ekmek ile hazırlanıp fesleğen ve frenk soğanı ile baharatlandırılan bir İtalyan klasiği.

MEZE

Kızartılmış yöresel peynir, cevizli pancar salatası, humus, zeytinyağlı mevsim sebzesi; yanında ekmek ile servis edilir.

CAPRESE

Mozarella peyniri, domates, fesleğen; yanında ekmek ile servis edilir.

PEYNİR TABAĞI

Yerli ve ithal peynir çeşitleri; yanında yöresel kuru incir, galeta, chutney ve zeytin ile servis edilir. (İki kişiliktir.)

DANA CARPACCIO

Marine edilmiş bonfile dilimleri üzerinde taze roka ve parmesan ile ile servis edilir.

GRAVAD LAX

Tuz ve şekere gömülerek marine edilen İsveç somon dilimleri üzerinde taze dereotu, kapari turşusu ve kırmızı soğan ile servis edilir.

ÇORBA

YEREL TARHANA ÇORBASI

Sarımsaklı ekmek ile servis edilir.

MERCİMEK ÇORBASI

Sarımsaklı ekmek ile servis edilir. (Vegan)

SOĞAN ÇORBASI

Sarımsaklı ekmek ile servis edilir.

BALIK ÇORBASI

Sarımsaklı ekmek ile servis edilir

SALATA

MEVSİM SALATASI

Taze mevsim sebzeleri ve yeşillikleri ile hazırlanır.

ARMUTLU RİCOTTA SALATASI

Armut, elma, ricotta peyniri ve nar ile hazırlanır

KİNOA SALATASI

Haşlanmış kinoa ve pancar, ızgara sebze dilimleri ve taze mevsim yeşillikleri ile hazırlanır.

TAVUKLU SEZAR SALATA

Taze marul yaprakları, çıtır ekmek küpleri ve özel sos ile hazırlanır.

IZGARA DENİZ MAHSULLERİ SALATASI

Kalamar, ahtapot, karides, somon, taze yeşillikler ve marul yaprakları, özel sos ile hazırlanır.

BONFİLE PARÇALI SALATA

Taze marul yaprakları, kuru domates dilimleri, özel hardal sosu ile hazırlanır.

ARA SICAK

ÇINTARLI BÖREK

Yerel çıntar ve soğan iç harcı yufkaya sarılıp kızartılır.

SEBZELİ ÇİN BÖREĞİ

Mevsim sebzeleri ile yufkaya sarılıp kızartılır; özel ekşi-tatlı sosu ile servis edilir.

NOHUT KÖFTESİ

Kızartılan nohut köfteleri, özel tahin sos ve acı sos ile servis edilir.

KARIŞIK KIZARTMA TABAĞI

Kızartılan patates dilimleri, soğan halkası, mozarella peynir çubukları, sebze dilimleri ve tavuk dilimleri acı sos ile servis edilir.

KARİDES TEMPURA

Japon usulü hazırlanıp kızartılan karides dilimleri özel acı-tatlı sosu ile servis edilir.

KALAMAR IZGARA VEYA TAVA

Izgarada veya kızartılarak pişirilen kalamar dilimleri özel sos ile servis edilir.

AHTAPOT IZGARA

Izgarada pişirilen ahtapot bacakları deniz börülcesi ve özel sos ile servis edilir.

BALIKÇININ TABAĞI

Izgara ahtapot bacağı, kalamar dilimleri ve karides yanında özel sos ile servis edilir.

MAKARNA VE RISOTTO

PENNE ALLA NORMA

Közlenmiş patlıcan ve feslegenli domates sos ile harmanlanan penne makarna, taze mozarella ve parmesan peyniri eşliğinde servis edilir.

PENNE CON POLLO

Krema ile pişirilen tavuk dilimleri ve mantar, penne makarna ile harmanlanır ve parmesan peyniri ile servis edilir.

RIGATONI AL RAGU DI CARNE

Tiftiklenmiş tandır eti, domates sos, sarımsak ve rigatoni makarna ile hazırlanır

BEEF STROGANOFF RIGATONI

İnce dilimlenmiş dana straganof ve krema ile harmanlanmış rigatoni makarna.

RISOTTO CON FUNGI

Sotelenmiş yerel mantarlar ile hazırlanıp taze otlar ile aromalandırılır.

RISOTTO CON FRUTTI DI MARE

Taze deniz ürünleri ile hazırlanıp taze otlar ile aromalandırılır.

LINGUINE ALLE VONGOLE

Kum midye ile hazırlanan linguine makarna maydanoz, sarımsak ve pul biber aromalandırılır. (Alkol içerir.)

BALIKÇININ TABAĞI

Izgara ahtapot bacağı, kalamar dilimleri ve karides yanında özel sos ile servis edilir.

PİZZA

PIZZA VEGETARIANA

Domates sos, mozarella peyniri ve otlu tulum peyniri üzerinde mevsim sebzeleri ile hazırlanır.

PIZZA QUATTRO FORMAGGI

Mozarella, gorgonzola, fontina ve parmesan peynirleri ile hazırlanır.

POLLO E FUNGHI PIZZA

Mozarella, tavuk ve mantar dilimleri ile hazırlanır.

SHREDDED MEAT PIZZA

Domates sos ve mozarella peyniri üzerinde tiftiklenmiş et, biber ve soğan dilimleri ile hazırlanır.

PIZZA AI FRUTTI DI MARE

Domates sos üzerinde taze deniz ürünleri hazırlanır.

DENİZ ÜRÜNLERİ

KALAMAR DOLMA

Bütün kalamar parçası içine deniz ürünü ve kaşar konularak hazırlanır.

YELKENCİNİN TABAGI

Izgara balık filetosu, kalamar, ahtapot ve karides ile hazırlanır. (İki kişiliktir.)

IZGARA BALIK FİLETOSU

Izgara balık filetosu, sotelenmiş ıspanak ve patates ile servis edilir.

AKDENİZ USULÜ LEVREK

Izgara levrek, altında domates ve biber ile servis edilir.

FIRINDA SOMON FİLETO

Fırında bal ve hardal ile pişirilen somon filetosu, patates püresi ve kuşkonmaz ile servis edilir.

TAVUK VE KIRMIZI ET

HARDALLI, ÇAM BALLI TAVUK

Pirinç pilavı ve sotelenmiş mevsim sebzeleri ile servis edilir.

TAVUK ŞİNİTZEL

Patates püresi ile servis edilir.

FIRINLANMIŞ KUZU İNCİK

Atalık tohum karakılçık bulgur pilavı ile servis edilir.

YAPRAK CİGER

Ev yapımı patates kızartması ve sotelenmiş sogan ile servis edilir.

ANTRİKOT IZGARA

Ev yapımı patates kızartması ve sotelenmiş mevsim sebzeleri ile servis edilir.

MANTARLI BİFTEK

Sotelenmiş patates ve ızgara kuşkonmaz ile servis edilir.

KARABİBERLİ BİFTEK

Sotelenmiş patates ve mevsim sebzeleri ile servis edilir.

ŞEFİN TAVSİYESİ

SURF & TURF

Izgara bonfile (200 gr) üzerinde 3 adet jumbo karides, yanında sotelenmiş patates ve özel sosu ile servis edilir.

KIZARTILMIŞ ÖZEL SOSLU TOFU

Sotelenmiş mevsim sebzeleri ve tatlı patates ile servis edilir.

TATLI

TAZE ANANAS DİLİMLERİ

Dondurma ile servis edilir.

MEVSİM MEYVELERİ

Dondurma ile servis edilir.

CHEESECAKE

Çilek sos ile servis edilir

ELMALI TURTA

Dondurma ile servis edilir.

ÇİKOLATALI BROWNIE

Dondurma ile servis edilir.

TIRAMISU
CREME BRULÉE