Mozarella, domates ve baget ekmek ile hazırlanıp fesleğen ve frenk soğanı ile baharatlandırılan bir İtalyan klasiği.
Kızartılmış yöresel peynir, cevizli pancar salatası, humus, zeytinyağlı mevsim sebzesi; yanında ekmek ile servis edilir.
Mozarella peyniri, domates, fesleğen; yanında ekmek ile servis edilir.
Yerli ve ithal peynir çeşitleri; yanında yöresel kuru incir, galeta, chutney ve zeytin ile servis edilir. (İki kişiliktir.)
Marine edilmiş bonfile dilimleri üzerinde taze roka ve parmesan ile ile servis edilir.
Tuz ve şekere gömülerek marine edilen İsveç somon dilimleri üzerinde taze dereotu, kapari turşusu ve kırmızı soğan ile servis edilir.
Sarımsaklı ekmek ile servis edilir.
Sarımsaklı ekmek ile servis edilir. (Vegan)
Sarımsaklı ekmek ile servis edilir
Taze mevsim sebzeleri ve yeşillikleri ile hazırlanır.
Armut, elma, ricotta peyniri ve nar ile hazırlanır
Haşlanmış kinoa ve pancar, ızgara sebze dilimleri ve taze mevsim yeşillikleri ile hazırlanır.
Taze marul yaprakları, çıtır ekmek küpleri ve özel sos ile hazırlanır.
Kalamar, ahtapot, karides, somon, taze yeşillikler ve marul yaprakları, özel sos ile hazırlanır.
Taze marul yaprakları, kuru domates dilimleri, özel hardal sosu ile hazırlanır.
Yerel çıntar ve soğan iç harcı yufkaya sarılıp kızartılır.
Mevsim sebzeleri ile yufkaya sarılıp kızartılır; özel ekşi-tatlı sosu ile servis edilir.
Kızartılan nohut köfteleri, özel tahin sos ve acı sos ile servis edilir.
Kızartılan patates dilimleri, soğan halkası, mozarella peynir çubukları, sebze dilimleri ve tavuk dilimleri acı sos ile servis edilir.
Japon usulü hazırlanıp kızartılan karides dilimleri özel acı-tatlı sosu ile servis edilir.
Izgarada veya kızartılarak pişirilen kalamar dilimleri özel sos ile servis edilir.
Izgarada pişirilen ahtapot bacakları deniz börülcesi ve özel sos ile servis edilir.
Izgara ahtapot bacağı, kalamar dilimleri ve karides yanında özel sos ile servis edilir.
Közlenmiş patlıcan ve feslegenli domates sos ile harmanlanan penne makarna, taze mozarella ve parmesan peyniri eşliğinde servis edilir.
Krema ile pişirilen tavuk dilimleri ve mantar, penne makarna ile harmanlanır ve parmesan peyniri ile servis edilir.
Tiftiklenmiş tandır eti, domates sos, sarımsak ve rigatoni makarna ile hazırlanır
İnce dilimlenmiş dana straganof ve krema ile harmanlanmış rigatoni makarna.
Sotelenmiş yerel mantarlar ile hazırlanıp taze otlar ile aromalandırılır.
Taze deniz ürünleri ile hazırlanıp taze otlar ile aromalandırılır.
Kum midye ile hazırlanan linguine makarna maydanoz, sarımsak ve pul biber aromalandırılır. (Alkol içerir.)
Domates sos, mozarella peyniri ve otlu tulum peyniri üzerinde mevsim sebzeleri ile hazırlanır.
Mozarella, gorgonzola, fontina ve parmesan peynirleri ile hazırlanır.
Mozarella, tavuk ve mantar dilimleri ile hazırlanır.
Domates sos ve mozarella peyniri üzerinde tiftiklenmiş et, biber ve soğan dilimleri ile hazırlanır.
Domates sos üzerinde taze deniz ürünleri hazırlanır.
Bütün kalamar parçası içine deniz ürünü ve kaşar konularak hazırlanır.
Izgara balık filetosu, kalamar, ahtapot ve karides ile hazırlanır. (İki kişiliktir.)
Izgara balık filetosu, sotelenmiş ıspanak ve patates ile servis edilir.
Izgara levrek, altında domates ve biber ile servis edilir.
Fırında bal ve hardal ile pişirilen somon filetosu, patates püresi ve kuşkonmaz ile servis edilir.
Pirinç pilavı ve sotelenmiş mevsim sebzeleri ile servis edilir.
Patates püresi ile servis edilir.
Atalık tohum karakılçık bulgur pilavı ile servis edilir.
Ev yapımı patates kızartması ve sotelenmiş sogan ile servis edilir.
Ev yapımı patates kızartması ve sotelenmiş mevsim sebzeleri ile servis edilir.
Sotelenmiş patates ve ızgara kuşkonmaz ile servis edilir.
Sotelenmiş patates ve mevsim sebzeleri ile servis edilir.
Izgara bonfile (200 gr) üzerinde 3 adet jumbo karides, yanında sotelenmiş patates ve özel sosu ile servis edilir.
Sotelenmiş mevsim sebzeleri ve tatlı patates ile servis edilir.
Dondurma ile servis edilir.
Çilek sos ile servis edilir